tirsdag 2. mars 2010

Vinterferi, konsert og snø!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her, så dette blir en oppsummering av mye morsomt som har skjedd i løpet av de ukene.

Vi har hatt et supert nyttårsball! Med god mat, tale og til slutt dans og fruktpunsj! Vi stemte på beste kjole, beste kledde, mest sexy lærer, ballets Bitch osv. Strømmen gikk under ballet, men heldigvis hadde vi besøk av en utrolig pianist (kjæresten til Pia) som begynte spille. Vi hadde noen fellessanger, spesielt "Det handlar om å leva" ble sunge så høyt som mulig.
Før vi visste ordet av det, var strømmen på, og vi kunne forstette med musikk fra anlegget.
Ballet endte opp med Limbo, hvor myke mennesker viste hvor mye de var. Dette var en vellykket og super kveld som jeg tviler på at noen vil glemme.


Noen uker før vinterferien, var det UKM (Ungdommens kulturmønstring) i Eiker scene. Her fikk vi se unge talenter, å noen unge som trodde de hadde talenter som utførte forskjellige kunstinnslag.
Vi fikk se folkedans, swing, kortfilm "hvordan dumpe en gutt", rap, bilder, dans og sang. Var utrolig underholdende, og alle vi fra heimtun lo og koste oss :)

Vi har og hatt en konsert i EnergiMølla i Kongsberg. Her fikk vi se Skuespill, rock, metal, og utstilling. Kveldsmaten vår ble pizzasnurrer og kake!
Alle som opptrådde var helt utrolig flinke, å selv om det kun var noen få utenfor skolen som kom å så, var energien på fullt, med noen som headbanget etter musikken, andre tok ivrig bilder, og alle hadde et smil rundt munnen. Var en koselig kveld som jeg tror alle var utrolig gla for å delta på!

Så har vi hatt vinterferi, var nok en kjedelig uke, men heldigvis tilbake til skolen! Alle klassene gjør seg klar til studieturen med klassene sine! Blir nok veldig gøy å dra med klassen til utlandet! :D

Så til slutt er det noen bilder som viser små innblikk i ukene som har gått:






Alle bildene er tatt av: Karoline Tvedt Sliper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar